Az Malzemeli Pratik Çıtır Tavuk
Az Gereçli Pratik Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tavuk göğsü
- 1 su bardağı un ( 200ml)
- 1 su bardağı su (200ml)
- 2 adet yumurta
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı kimyon
Dış pane için;
- Un (yeteri kadar)
Kızartmak için;
- Sıvı yağ
Banmalık sos için:
- Ketçap
- Mayonez
- Hardal
Az Materyalli Pratik Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tavuk göğsünü dilimleyelim yumurta, un, su ve baharatları güzelce karıştıralım ve dilimlediğimiz tavuk modüllerini sosa ekleyip güzelce karıştıralım.
- Sosladığımız tavukları una bulayalım.
- Kızgın yağda güzelce altın rengine dönünceye kadar kızartalım. Afiyet olsun.
Az Gereçli Pratik Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















