Avokado Ezmesi
Avokado Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tane olgunlaşmış avokado
- Yarım limon suyu
- 1-2 diş sarımsak
- 1 tane doğranmış taze soğan
- Az zeytinyağı
- Tuz
Avokado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kahvaltılarda yenecek çok yararlı ezme, avokadonun çekirdek kısmını çıkarıp kaşık yardımıyla bir kaseye koyup çatal yardımıyla uygunca eziyoruz.
- Üzerine rendelenmiş sarımsak, limon suyu, tuz, 1 adet taze soğanın yeşil kısım kısımlarını ince doğrayıp karıştırıyoruz az zeytinyağı gezdirin.
- Saklama kabı yahut küçük bir kavanoza koyup buzdolabında muhafıza ediniz 1-2 gün içinde tüketiniz.
Avokado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








