Avakadolu Poşe Yumurta

Avakadolu Poşe Yumurta Tanımı İçin Malzemeler
- 1/2 (yarım) avakado
- 3-4 kısım maydanoz
- 2-3 damla limon
- 1 yemek kaşığı zeytin yağı
- Karabiber
- Pul biber
- Tuz
- 1 adet yumurta
- 2 dilim tam buğday ekmeği
Avakadolu Poşe Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yarım avakadoyu çatal ile ezip içine zeytin yağı, tuz, karabiber, limonu ve ince kıyım maydanozu ekleyin.
- Tencereye suyu koyun kaynatın.
- Kaynayan suya kaşık yardımı ile girdap yapın yumurtayı kırın.
- 3-4 dakika pişirin.
- Ekmeklerin üzerine avakadolu sosu sürün üzerine yumurtayı bırakın.
- Dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun 😋.
Avakadolu Poşe Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

