Avakado Ve Parmesanlı Kızarmış Ekmek

Avakado Ve Parmesanlı Kızarmış Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet avakado
  • 1 adet yumurta
  • 3 dilim dana salam ( pastırma da olabilir )
  • 5 gram tuz
  • 5 gram karabiber
  • 20 gram parmesan peyniri
  • 1 dilim tost ekmeği

Avakado Ve Parmesanlı Kızarmış Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Avakadoları ince brunuaz doğra karıştırma kabına at üzerine tuz karabiber ve parmesan peyniri ekle karıştırın.
  2. Ardından fırın tepsisini yağla tost ekmeğini koy üzerine avakado karışımın yarısını ekleyip düzgünce yayın.
  3. Sonra ortasına parmesan peyniri koyup ikinci avakado katmanını yapıp fırına 180 derece 4 dk kızartıın.
  4. Tavada 1 adet yumurtayı sarısı pişmeyecek halde pişirip avakadonun üzerine bırakıp servis edin.

Avakado Ve Parmesanlı Kızarmış Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Islak Kek
Hamsi Kuşu
Tarhana Cipsi Çorbası
Körili Tavuk Makarna Menüsü
Trabzon Hurmalı Smoothie
Browni Tiramisu
Hdabla | © 2025 |