Avakado Mezesi

Avakado Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet olgunlaşmış avakado
  • 1 diş sarımsak
  • Zeytin yağı
  • Tuz
  • Pul biber

Avakado Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Avakado kabuklarından ayırdıktan sonra iç kısmı çatalla ezilir.
  2. Sarımsak ezilir ve tuz eklenir.
  3. Tabakta biçim verdikten sonra üzerine zeytin yağı gezdirilir.
  4. Pul biber serpilir. Afiyet olsun.

Avakado Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişmeyen Yulaf Topu
Patatesli Atom Çörekler
Limonlu Kek
Bonfile Tava
Zeytinyağlı Yaprak Sarması
Fırında Yürek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet