Atom

Atom Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase yoğurt
  • 1/4 (çeyrek) çay kaşığı tuz
  • 2-3 adet kurutulmuş kırmızı acı biber
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Atom Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ ve tereyağı bir tavada güzelce kızdırın ve ocaktan alın.
  2. Kurutulmuş biberleri 3-4 modüle bölün tohumları ile birlikte kızgın yağa atın.
  3. Tavayı bir kaç sefer sallayın. Ilınması için dinlendirin.
  4. Bu esnada yoğurdu kaseye alıp tuzu ekleyip pürüzsüz kıvam alana kadar çırpın.
  5. Servis öncesi biberli yağı üzerine gezdirin.

Atom Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cennet Çorbası
Mayasız Çiğ Börek
Kremalı Ispanak Soslu Makarna
Ayva Reçeli
Lezzetli 3-2-1 Poğaça
Puf Puf Pişi
Hdabla | © 2024 |