Asma Yaprağı Konservesi

Asma Yaprağı Konservesi Tanımı İçin Malzemeler

  • Asma yaprağı
  • 5 yemek kaşığı su (her kavanoza)

Kavanoz 500 ml kavanoz Kavanoz yeni kapak

Asma Yaprağı Konservesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Aşma yapraklarını katlayıp, sarıp bastırarak kavanoza doldurun, üzerine yarım kavanoz için 5 yemek kaşığı su doldurup pak kapakla iki geri bir ileri kapatın.
  2. Ters biçimde tencereye koyup, yarısına kadar su doldurun kaynamaya başlayınca 10 dk kaynatıp kapatın. Soğuyunca düz çevirin bir mühlet sonra hepsi sararıyor.
  3. Karanlık bir yerde koruma edin kapakların atmamış olmasını denetim edin. Sarma yapacağınız vakit ister suya sokup, çıkarın ister o denli sarın.

Asma Yaprağı Konservesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Kiş
Yumuşak Pankek
Salatalık Detoks
Porsiyonluk Rulo Pasta
Organik Tereyağ Tarifi
Özenle Hazırlanmış Meyve Tabağı
Hdabla | © 2025 |