Arpa Şehriyeli Pilav

Arpa Şehriyeli Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • Dondurulmuş mısır
  • Dondurulmuş bezelye
  • 1 buçuk su bardağı arpa şehriye
  • 3 su bardağı kaynar su
  • Göz kararı sıvı yağ
  • Baharatlar

Arpa Şehriyeli Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı ve biberleri yağda kavuralım.
  2. Üzerine şehriyeyi ekleyelim.
  3. Üstüne kaynar suyu döküp mısır ve bezelyeyi de ek edelim.
  4. Tuzunu ve damak zevkinize nazaran istediğiniz baharatları atın.
  5. Pişmeye bırakın.Afiyet olsun.

Arpa Şehriyeli Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Kereviz Salatası
Butternut Squash – Bal Kabağı Çorbası
Zeytinyağlı Çanak Enginar
Cevizli Lokum
Lahana Sarması
Kızartmadan Fırında Kuşbaşı Etli Patates Oturtması
Hdabla | © 2025 |