Anne Kurabiyesi

Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Un

Üzeri için;

  • Toz şeker

Anne Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri çırpalım, şekerin eridiğine emin olun.
  2. Sıvı yağ ve yoğurt ekleyelim. Tekrar çırpalım.
  3. Un ile birlikte vanilya kabartma tozunu ekleyelim. Hamurumuzun kıvamı yumuşak olacak.
  4. Mandalina büyüklüğünde bezeler yapalım. Tepsimize bezeleri dizelim üzerlerine şeker dökelim.
  5. Daha evvelce ısıttığımız 180c fırında kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun 😋

Anne Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuç Tarator ( Enfes Kolay Pratik)
Sufle
Mayasız Kabartma Tozsuz Lavaş Tarifi
Pastane Usulu Ekler
Fırında Limonlu Kuzu Kaburga
Mayalı Poğaça
Hdabla | © 2025 |