Anne Kurabiyesi

Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 adet rendelenmiş portakal kabuğu
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3/buçuk su bardağı un

Üzeri için;

  • Yumurta sarısı
  • İsteğe nazaran ceviz yada fındık

Anne Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Merhaba hanımlar bugün sizinle anne kurabiyesi tanımımı paylaşıyorum 1 paket margarin ve yumurtayı karıştıralım.
  2. Daha sonra üzerine pudra şekerimizi ilave edelim.
  3. Rendelenmiş portakal kabuğumuzu ek ederek karıştıralım.
  4. Vanilin ,kabartma tozu ve unu birlikte ek edip yoğuralım.
  5. Hamurumuz ele yapışmayacak formda olacak.
  6. Daha sonra yoğurduğumuz hamurumuza dilediğiniz üzere şekillendirelim.
  7. Son olarak üzerine yumurta sarısı sürüp fındık yada ceviz üzerine dökelim isteğe bağlı büsbütün ben kimilerine ceviz kimilerine ise sade yapmayı tercih ettim şimdiden yapanlara afiyet olsun 🌸.
  8. 180 derecede pişirelim.

Anne Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebek Dostu Domatesli Şehriye Çorbası
Patlıcan Sarma
Karpuz Kabuğundan Cacık (Videolu)
Fırında Kaşarlı Patlıcan Musakka
Zeytinyağlı Pancar
Kahvaltı Menüsü
Hdabla | © 2025 |