Anne Kurabiyesi

Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 adet portakal rendesi ve suyu
  • 3 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 paket kabartma tozu

Üzerine sürmek için;

  • Yumurta akı
  • File badem

Anne Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kek yapar üzere gereçleri çırpıyoruz unu yavaş yavaş ekleyip kek kıvamından biraz katı olacak.
  2. Elimizi sıvı yağ ile yağlayıp ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayın evvel yumurta akına sonra file bademe batırıp, tepsiye aralıklı yerleştiriyoruz.
  3. 180 derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz.

Anne Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayasız Tel Tel Ayrılan Yağlı Katmer
Soğan Turşusu
Külah Salata
Pizza
Sarımsaklı Yoğurtlu Kıymalı Karnabahar
Şiş Köfte
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet