Anne Keki

Anne Keki Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı hindistan cevizi
  • 2 su bardağı un
  • Yarım su bardağı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu

Anne Keki Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri bembeyaz olana kadar çarpıyoruz.
  2. Sonra yağ ve sütü ekliyoruz.
  3. Daha sonra un, hindistan cevizi,kabartma tozu ve vanilyayı ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dk pişiriyoruz.

Anne Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tel Şehriye Çorbası
Yulaflı Yumurta +12
Orman Meyveli Cupcake
Şekerpare (Tam Ölçü)
Fırın Sütlaç
Tropikal Meyveli İrmik Tatlısı
Hdabla | © 2025 |