Alman Usulü Käsekuchen

Alman Yordamı Käsekuchen Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için;

  • 200 g un
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 120 gram pudra şekeri
  • 100 gram tereyağı (oda sıcaklığında)

Dolgu için;

  • 500 gram az yağlı kuark
  • 175 gram krem ​​peynir
  • 4 yumurta sarısı
  • 4 yumurta akı
  • 1 tutam tuz
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 paket vanilya
  • 60 gram mısır nişastası yahut 2 paket vanilyalı puding tozu
  • 100 ml süt

Alman Yolu Käsekuchen Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamuru için üstteki gereçleri bir karıştırma kabına koyun, esnek bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.
  2. Hamuru yağlanmış kelepçeli kalıba yerleştirin ve kenarlarını yaklaşık 2 cm kadar üst çekin.
  3. Fırını 170 dereceye ısıtın.
  4. Dolgusu için yumurtaları ayırın.
  5. Yumurta aklarını bir fiske tuzla sertleşene kadar çırpın.
  6. Kuark, şeker, vanilya, krem ​​peynir, süt ve puding tozu/mısır nişastasını bir kaseye koyun ve pürüzsüz hale gelinceye kadar karıştırın.
  7. Yumurta aklarını yavaş yavaş karıştırarak içine ekleyin.
  8. Kelepçeli tavaya dökün.
  9. Yaklaşık 1 saat pişirin. Afiyet olsun.

Alman Adabı Käsekuchen Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kapya Biber Yatağında Tavuk Sote
Yufkalı Peynirli Börek
Tavada Bamya Kızartma
Vişneli Turta
Ispanaklı Pancar Salatası
Sponfull
Hdabla | © 2024 |