Alman Sosisli Çorba

Alman Sosisli Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo patates
  • 3 adet havuç
  • 1 adet pırasa (yeşil kısmı fazla olmasın)
  • 1 küçük modül kereviz (ben koydum elinizde yoksa kasvet yok)
  • Biraz maydanoz
  • 1.2 litre zerzevat bulyonlu kaynar su
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 3-4 adet sosis
  • 100 ml krema

Alman Sosisli Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Büyük bir tencereye bir yemek kaşığı tereyağı eritin içine küp küp doğramış olduğunuz zerzevatları (maydonoz hariç) ekleyin 5 dk kavurun.
  2. Kaynar su ile bulyonu ekleyin 30 dk kısık ateşte kaynatın.
  3. Ardından dilim dilim kestiğiniz sosis ekleyip kremayı koyup bir beş dakika daha kaynatın.
  4. Muskat rendesi, tuz karabiber biraz da kekik ile tadına bakın.
  5. İnce ince kestiğiniz maydonoz ile süsleyip servise sunun.
  6. Almanyanın klasik sosis çorbası hazır. Çocuklar da çok sever.

Deneyenler şimdiden helal güzel olsun.

Alman Sosisli Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Kaşarlı Tavuk Sote
Peynir Dolgulu Kabak Ruloları
Muzlu Rulo Pasta (Keki Çatlamama Garantili)
Lavaş Böreği
Hindistan Cevizi Kurabiye (Unsuz) (Kokos Makronen)
Mayalı Pizza Çörekler
Hdabla | © 2025 |