Al Biber Tavası

Al Biber Tavası Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gr zırhlanmış et
  • 200 gr kuyruk yağı çekilmiş
  • 600 gr kapya biberi
  • 250 gr yeşil biber
  • 3 adet orta uzunluk domates
  • 7 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz silme

Al Biber Tavası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberler sarımsak domates görseldeki üzere doğranır.
  2. Kalan tüm materyallerle uygun bir tepside harmanlanıp eşit bir formda yayılır.
  3. Önceden ısıtılmış 200 derece fırına verilerek pişmeye bırakılır.
  4. Yaklaşık 20 dk sora tepsi fırından çıkarılıp karıştırılır.
  5. Tekrar fırına verilir 15-20 dk daha pişirilir.
  6. Fırından alınır.
  7. Yemeye hazır deneyeceklere. Afiyet olsun☺️.

Al Biber Tavası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Karışık Sebze (Sağlık Deposu)
Tahinli Kek ( Sadece 3 Malzemeli Enfes )
Hurma Ezmeli İkramlık
Tart Kalıbında Çilekli Kek (Bir Dilim Asla Yetmez)
Çilekli Magnolia
Sufle
Hdabla | © 2025 |