Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar )
Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar ) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet levrek fileto (derisi varsa üzeri aşağı gelecek formda pişecek)
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- Limon suyu (1 tatlı kaşığı kadar)
- Karabiber
- Pul biber
- Kekik yahut biberiye
- İsteğe bağlı çok ince doğranmış sarımsak yahut sarımsak tozu
- Çok az tuz (isteğe bağlı)
Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar ) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Levreği kağıt havlu ile yavaşça kurulayın.
- Zeytinyağı, limon, sarımsak ve baharatları küçük bir kasede karıştırın.
- Balığın her yerine (özellikle üst yüzeyine) bu karışımı sürün.
- Balığın her yerine (özellikle üst yüzeyine) bu karışımı sürün.
- 200°c’de 10–12 dakika pişirin. (kalınlığa nazaran 1–2 dk uzayabilir)
- Üstü hafif kızarıp çatalla kolay ayrılıyorsa hazırdır.
Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









