Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar )

Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar ) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet levrek fileto (derisi varsa üzeri aşağı gelecek formda pişecek)
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • Limon suyu (1 tatlı kaşığı kadar)
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kekik yahut biberiye
  • İsteğe bağlı çok ince doğranmış sarımsak yahut sarımsak tozu
  • Çok az tuz (isteğe bağlı)

Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Levreği kağıt havlu ile yavaşça kurulayın.
  2. Zeytinyağı, limon, sarımsak ve baharatları küçük bir kasede karıştırın.
  3. Balığın her yerine (özellikle üst yüzeyine) bu karışımı sürün.
  4. Balığın her yerine (özellikle üst yüzeyine) bu karışımı sürün.
  5. 200°c’de 10–12 dakika pişirin. (kalınlığa nazaran 1–2 dk uzayabilir)
  6. Üstü hafif kızarıp çatalla kolay ayrılıyorsa hazırdır.

Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kağıt Kebabı
Fonksiyonel Kabaklı Muffin Mücver (Glutensiz – Yoğurtsuz)
Sade Kakaolu Kek
Kefirli Smoothie (Videolu)
10 Dakikada Balon Pişi
Beyaz Lahana Sarması
Hdabla | © 2025 |