Airfryer’da Kabuklu Patates
Airfryer’da Kabuklu Patates Tanımı İçin Malzemeler
- 6-8 adet küçük yahut orta uzunluk patates (kabuklu)
- 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- İsteğe nazaran karabiber
- Pul biber
- Kekik
Airfryer’da Kabuklu Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patatesleri yeterlice yıkayın.
- Kabuklarında toprak kalmaması için fırça ile ovalayabilirsiniz.
- İkiye, dörde yahut elma dilimi halinde kesebilirsiniz.
- Küçük patatesleri bütün de pişirebilirsiniz. Ben ikiye böldüm.
- Patatesleri bir kapta zeytinyağı, tuz ve baharatlarla harmanlayın.
- Airfryer’da 200 derece ayarda 18 dakikada pişirin.
Airfryer’da Kabuklu Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






