Ispanak Yatağında Balık

Ispanak Yatağında Balık Tanımı İçin Malzemeler

Ispanak yatağı için;

  • Yarım kilo ıspanak
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz

Diğer materyaller;

  • 2 adet palamut (fileto)
  • 2 adet soğan
  • 1 adet limon
  • Tereyağ
  • Tuz

Ispanak Yatağında Balık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanağı güzelce yıkayıp doğrayalım.
  2. Yağda kavurduğumuz soğanın üzerine ıspanakları koyalım tuzunu katıp kapağını kapatın. Kısık ateşte pişirelim.
  3. Balığın kılçıklarını güzelce temizleyelim. ( buzdolabında biraz dondurursak daha kolay temizlenir )
  4. Yağlı kağıdı ortadan keselim.
  5. Balıkları gerili önlü tuzlayıp kağıda yerleştirin.
  6. Üzerine halka halinde kestigimiz limon ve soğanları koyun ve tereyağını birkaç modül olacak formda üzerine dizin .
  7. En son kağıdı kapatıp 200 derece alt üst ayarda yaklaşık 20 dakika pişirelim.
  8. Ispanakları borcama yayın ben tekli kalıp kullandım borcama dizebilirsiniz sorun olmaz.
  9. Üzerine fırından çıkarttığımız balıkları dizelim.
  10. Dikkatli çıkartalım buharla piştiği için parçalanmasın. Fırına tekrardan koyalım bu sefer fanlı ayarı açalım üzeri kızarana kadar bekletelim. Afiyet olsun çok lezzetli oldu.

Ispanak Yatağında Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Isırgan Otlu- Peynirli Börek
Spoonful
Çiyalı Yulaflı Çilekli Smoothie
Islak Kek
Waffle Tarifi
Vişneli Crumble Kek
Hdabla | © 2025 |