Airfry/Fırında Somon
Airfry/Fırında Somon Tanımı İçin Malzemeler
- Dondurulmuş somon (500 gr)
Sos için;
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı soya sosu
- 1 tatlı kaşığı bal
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı tuz
Airfry/Fırında Somon Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pratik, lezzetli tanım 🤌😋 Dondurulmuş balık çözdürülür.
- Malzemeler karıştırılır sos hazırlanır.
- Sos fırça yardımıyla balığa sürülür.
- Yağlı kağıt üzerinde evvelden ısıtılmış fırında 200 derecede 15 dakika gerili önlü çevirmeli programda pişirilir (her fırının ayarı farklı denetim edilir). Afiyet olsun 🩷
Airfry/Fırında Somon Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






