Airfry/Fırında Somon

Airfry/Fırında Somon Tanımı İçin Malzemeler

  • Dondurulmuş somon (500 gr)

Sos için;

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı soya sosu
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz

Airfry/Fırında Somon Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pratik, lezzetli tanım 🤌😋 Dondurulmuş balık çözdürülür.
  2. Malzemeler karıştırılır sos hazırlanır.
  3. Sos fırça yardımıyla balığa sürülür.
  4. Yağlı kağıt üzerinde evvelden ısıtılmış fırında 200 derecede 15 dakika gerili önlü çevirmeli programda pişirilir (her fırının ayarı farklı denetim edilir). Afiyet olsun 🩷

Airfry/Fırında Somon Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcan Sarma Kebabı
Sandviç Kurabiye (Bisküvi Tadında)
Pastane Poğaçası
Krem Şantili Magnolia
Yaz Kış Kullanabileceğiniz Portakal Kabuğu Kurusu
Focaccia (İtalyan Ekmeği)
Hdabla | © 2025 |