Ağlayan Pasta

Ağlayan Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Kek hamuru için:

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Yarım su bardağı süt

Keki ıslatmak için:

  • 1,5 su bardağı süt

Üzeri için:

  • 1 paket krem şanti (içinde 2tane çıkıyor 2side kullanılacak)
  • 2 su bardağı süt
  • 1 paket çikolatalı sos (1,5su bardağı süt sos için)

Ağlayan Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kek hamuru için evvel toz şeker yumurta köpük köpük olana kadar çırpılır.
  2. Diğer gereçlerde ekleyip dikdörtgen borcamı yağlayıp hamuru dökelim.
  3. Önceden ısıtılmış fırında 180derecede 30dk pişirelim.
  4. Kek pişerken krem şantiyle sütü çırpıp buzdolabında bekletelim.
  5. Sos tenceresinde çikolata sosu ve sütü kaynayana kadar karıştıralım.
  6. Kek pişince kek sıcak, süt soğuk olacak biçimde sütü gezdirelim.
  7. Kek soğuktan sonra kremşantiyi sürelim akabinde çikolata sosu dökelim buzdolabında 2saat dursun afiyet olsun.

Ağlayan Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Ispanak Yemeği
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Cheescake Tam Ölçülü
Mozaik Pasta
Mini Sünger Poğaça
Yalancı Profiterol
Nefis Kremasıyla Kaşık Tatlısı
Kartopu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.