Ağızda Eriyen Bisküvi Topları

Ağızda Eriyen Bisküvi Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • 2 paket petibör bisküvi
  • 1su bardağı çekilmiş fındık
  • 4 yemek kaşığı tepeleme pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı kakao (elenerek eklenecek)
  • 3 yemek kaşığı tepeleme toz nesquik
  • 2 yemek kaşığı dolusu tereyağ (eritilecek)
  • 1 paket vanilya
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı hindistan cevizi

Ağızda Eriyen Bisküvi Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 yemek kaşığı tereyağını eritelim.
  2. Hindistan cevizi hariç bütün gereçleri karıştıralım erittiğimiz tereyağ da ek ederek ele yapışmayan bir karışım hazırlayalım.
  3. Hindistan cevizini bir borcama dökelim, hazırladığımız karışımdan elimizi hafif ıslatarak misketten biraz büyük toplar yapalım ve hindistan cevizine bulayalım. Afiyetle de yiyelim 🤗şifalar olsun ne diyelim.

Ağızda Eriyen Bisküvi Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu Poğaça
Yoğurt Mayalama
Kadife Gibi Sütlü Un Helvası
Vişne Soslu Muhallebi
Sebzeli Karides
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet