Ağızda Dağılan Kurabiye

Ağızda Dağılan Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram tereyağ( ya da margarin)
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
  • Arasına çikolata yahut reçel

Ağızda Dağılan Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kaba gereçleri sırayla dökelim. Margarin yumuşak olmasına dikkat edin yumuşak ele yapışmayan hamur elde edip yoğurun güzelce.
  2. Küçük toplar yaparak tepsiye diziyoruz 170 derecede denetimli pişiriyoruz.
  3. Piştikten sonra iki topu alıp ortasına tercihen reçel ve ya çikolata sürüp iki parçayı birleştiriyoruz. afiyet olsun.

Ağızda Dağılan Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Antepfıstıklı Aypare
Muhteşem Soslu Şeftalili Kek
Et Tadında Muhteşem Lezzetiyle Tavuk Yüreği Tarifi
Etimekli Salata
Naan Ekmeği
Dubai Çikolatası
Hdabla | © 2025 |