Acuka

Acuka Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kavanoz domates salçası
  • 1 kavanoz biber salçası
  • 1 kase ceviz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Acuka Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tenceremize yağımızı koyuyoruz.
  2. Domates ve biber salçasını tencereye alıyoruz.
  3. Salçalar kavrulduktan sonra baharatları ekliyoruz.
  4. Kaynamaya başlayana kadar pişiriyoruz kavanozluyoruz.

Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Milföy Hamurundan Kolay Profiterol Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cheesecake Tadında Kek (Videolu)
Zeytinyağlı Domatesli Patlıcan
Limonlu Cheesecake
Canınız Tatlı İstediğinde Şipşak Hazır Bir Tatlı / Pratik Tatlı Tarifi (Videolu)
Paçanga Böreği (En Lezzetli Börek)
Limonlu Bisküvili Pasta (Videolu)
Hdabla | © 2025 |