Acuka

Acuka Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kavanoz domates salçası
  • 1 kavanoz biber salçası
  • 1 kase ceviz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Acuka Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tenceremize yağımızı koyuyoruz.
  2. Domates ve biber salçasını tencereye alıyoruz.
  3. Salçalar kavrulduktan sonra baharatları ekliyoruz.
  4. Kaynamaya başlayana kadar pişiriyoruz kavanozluyoruz.

Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Güveçte Çilekli Tart
Şifa Deposu Tavuk Çorbası
Kolay Kurabiye
Karadutlu Turta
Hurmalı Kurabiye
Soğanlı Yoğurtlu Meze
Hdabla | © 2025 |