Acılı Mantar Sote

Acılı Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo mantar
  • 1 adet samandağ acı biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • Sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Acılı Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları temizleyip doğrayalım.
  2. Soğanları söğüş biçiminde, havuç ve biberleri yuvarlak biçimde doğrayalım.
  3. Tencereye sıvı yağ ve soğanı alıp kavuralım.
  4. Üzerine havuç ve biberleri ek edelim biraz kavrulduktan sonra mantarları ekleyelim.
  5. Tuz ve karabiberi ek edip kapağını kapatalım ve kısık ateşte denetimli pişirelim.

Acılı Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şifa Deposu Meşhur Turp Salatası
Otlu Çörek
Krep Tarifi (Crêpes)
Baharatlı Ekmek Kruton
Brüksel Lahanası
Kabarmalara Doymayan Poğaça Tarifi
Hdabla | © 2025 |