Acılı Çemen

Acılı Çemen Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük kase ceviz
  • 1 çay bardağı susam
  • 3 diş sarımsak
  • 2 kaşık domates salçası
  • 1 kaşık biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım su bardağı zeytin yağı

Acılı Çemen Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Susam ve cevizler kısık ateşde kavrulacak. Soğuması için bekletelim hafif susamları ezelim daha hoş koku vermesi için ☺️.
  2. Sarımsakları ezelim, içine salçamızı ve baharatları koyalım cevizleri ve zeytin yağını ek edelim hepsini karıştıralım. Afiyetle yiyelim.
  3. Uzun ortadan sonra kavuşmanın memnunluğu hepinizi seviyorum allaha emanet olun. 🥰💜.

Acılı Çemen Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Kedi Dili Tatlısı
Bademli Gevrek Kurabiye
Muzlu Milkshake
Patates Salatası
Az Ölçü 4 Malzemeli Karabuğday Ekmeği
İtalyan Usulü Lazanya
Hdabla | © 2025 |