Meyveli İrmikli Kaşık Maması

Meyveli İrmikli Kaşık Maması Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım elma
  • Yarım muz
  • 1 yemek kaşığı bebek irmiği yahut pirinç unu ve tam buğday unuda kullanabilirsiniz
  • 1 çay bardağı su

Meyveli İrmikli Kaşık Maması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tavaya su ve irmiği alıp kıvam alana kadar karıştırarak pişirelim.
  2. Elma ve muzu cam rendede rendeleyip ılıyan irmik ile birleştirelim. (istenilen farklı meyve kullanılabilir).

Meyveli İrmikli Kaşık Maması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli İrmik Helvası
Susamlı Pişi (Yağ Çekemeyen Simit Tadında)
Kabak Tarator
Ramazan Pidesi (Ev Usulü)
Taze Soğanlı Yalancı Muhlama
Patates Püresinde Misket Köfte
Hdabla | © 2025 |