Dışarıdan Almaya Son Az Malzemeyle Gerçeğini Aratmayan Çıtır Tavuk Tarifi

Dışarıdan Almaya Son Az Materyalle Gerçeğini Aratmayan Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 1 adet yumurta
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Zerdeçal
  • Kekik

Kaplamak için;

  • Galeta unu

Dışarıdan Almaya Son Az Materyalle Gerçeğini Aratmayan Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta,süt ,un, tuz ,karabiber ,zerdeçal keki bir kap içerisine alalım ,güzelce çırpıcı yardımıyla karıştırarak katı bir kıvam elde edelim.
  2. Tavuk göğsümüzü parmak biçiminde yahut küp küp olarak keselim.
  3. Hazırlamış olduğumuz sosumuzun içerisine ekleyip güzelce karıştıralım ve üzerini kapatıp 1 saat dolapta dinlendirelim.
  4. Dinlendirdiğimiz tavuklarımızı bir kap içerisine galeta unu koyup tavuklarımızı galeta unuyla kaplayıp kızgın yağın içerisine atarak her iki tarafında güzelce kızartalım.
  5. Çıtır tavuklarımı servise hazırdır şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun.

Dışarıdan Almaya Son Az Gereçle Gerçeğini Aratmayan Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltılık Pratik Börek
Çikolatalı Kek (Pasta Tadında)
Süt Burger
Portakallı Kurabiye
Dubai Çikolatası Tarifi
Güveçte Et Sote
Hdabla | © 2025 |