Tavuk Şiş

Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk göğsü
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 5 yemek kaşığı süt
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 2 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- Tuz
Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuğu küp küp doğrayın.
- Malzemeleri bir kap içinde karıştırın ve tavukları içine ekleyin.
- 4/5 saat buzdolabında bekletin.
- Ardından şişlere dizelim.
- Yağlı kağıt serilmiş fırına dizin.
- 210 derecede 35/40 dk pişirin. Afiyet olsun.
Dipnot: isterseniz soğan, kırmızı biberle bir arada dizebilirsiniz.
Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
