Kaşarlı Simit

Kaşarlı Simit Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • 250 gram kaşar peyniri
  • 200 gram tereyağı (margarin de olur.)
  • 0.5 ml pekmez
  • Yarım paket susam
  • Yarım paket haşhaş(isteğe bağlı)

Kaşarlı Simit Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Milföy hamurunun içine kaşar koyup yağlıyoruz.
  2. Yağlanmış hamura susam serpiyoruz.
  3. Sonrasında ise tepsiyi yağlayın.
  4. 180 derece fırında 20 dakika pişirin.

Kaşarlı Simit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Pasta
Karışık Pide
Patetes Yatağında Patlıcan
Cevizli Un Helvası
Orman Meyveli Smoothie
Batman Çöreği
Hdabla | © 2025 |