Savoyer Bisküvi Tatlısı
Savoyer Bisküvi Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 24 tane savoyer bisküvi ( kedidili )
- 1 su bardağı hindistan cevizi
Islatmak için;
- 1 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı toz şeker
Dolgusu için;
- 250 gram labne
- 1 paket vanilya
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
- 200 ml krema
- 2 yemek kaşığı toz krem şanti
Savoyer Bisküvi Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- İç dolgusu için kremayı bir kaba alalım düzgünce çırpalım, üzerine labne peyniri, vanilya ,pudra şekeri ve krem şantiyi ekleyip yeterlice karıştıralım.
- Ayrı bir kaseye bisküvileri ıslatmak için süt ve şekeri alıp karıştıralım.
- Bir tane bisküvinin üzerine iç dolgudan sıkalım üzerine bir bisküvi daha kapatalım .
- Hazırladığımız bisküviyi evvel şekerli süte ,sonra hindistan cevizine bulayıp servis tabağına dizelim.
- Dilerseniz kalan kremayla üzerini süsleyip bir saat kadar buzdolabında dinlendirip servis edebilirsiniz afiyet olsun.
Savoyer Bisküvi Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















