Fırında Ballı Somon Balığı

Fırında Ballı Somon Balığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 küçük dilim Türk somonu (3 büyük dilim norveç somonunada kâfi sos)
  • 3 yemek kaşığı bal
  • 5 yemek kaşığı soya sosu
  • 1 silme tatlı kaşığı pul biber
  • 1silme tatlı kaşığı toz biber
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım küçük limon (portakal suyuda çok yakısır)

Ganitür olarak;

  • Patates
  • Arpacık soğan
  • Havuç

Fırında Ballı Somon Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sos gereçlerinin hepsini karıştıralım ve balığın her yerine gelecek formda sürelim.
  2. Garnitürlerinde tepsiye alalım kalan sosuda onlara gezdirelim.
  3. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pişirelim afiyet olsun.

Fırında Ballı Somon Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Antep Fıstıklı Sütlü İrmik Helvası
Cacık
Ağlayan Pasta (Büyük Borcamda)
Yaprak Sarma
Rulo Pizza Poğaça
Patlıcanlı Kebap
Hdabla | © 2025 |