Rus Salatası

Rus Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram süzme yoğurt (marketten hazır 400 gram gram kullanıldı)
  • 2 su bardağı mayonez (200 ml)
  • 1 su bardağı bezelye (buzluk olduğu için başka kaynatılmıştır)
  • 5 küçük/orta uzunluk patates
  • 3 orta/büyük uzunluk havuç
  • 3 adet kornişon turşu

Rus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesler ve havuçlar yıkanıp küp formunda doğranır.
  2. Uygun bir tencerede kaynatarak pişirilir.
  3. Süzgece alınarak soğumaya bırakılır.
  4. Aynı süreç bezelye için uygulanır.
  5. Diğer tarafta geniş bir kaba yoğurt ve mayonez alınır bir kaç dk karıştırılır.
  6. Süzülüp soğuyan sebzeler ve küp biçiminde doğranmış kornişon turşu yoğurtlu karışıma dökülür.
  7. Tamamen karıştırılıp servis tabağına alınır.

Rus Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lahana Sarması
Napoliten Soslu Spagetti Makarna
Dubai Tatlısı
Gigi Hadid Makarnası
Fırında Beşamel Soslu Makarna
Elmalı Cevizli Tart
Hdabla | © 2025 |