Çikolatalı Kurabiye
Çikolatalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 70 gram tereyağı yahut margarin
- 1 yumurta
- Yarım çay bardağı toz şeker
- 2 su bardağı un
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 su bardağından 1 parmak eksik damla çikolata
Çikolatalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağı, yumurta ve şekeri düzgünce çırpın.
- Daha sonra unumuzu ve kabartma tozunu ekleyip güzelce karıştıralım.
- Damla çikolatayı ekleyip kaşıkla karıştıralım.
- Hazırladığımız hamurdan doldurma kaşığıyla alıp tepsiye yerleştirin. (dondurma kaşığı yoksa olağan yemek kaşığıylada alabiliriz ele yapışan bir hamur olduğu için)
- Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dk pişirelim. (üzeri kızarmasın)
Çikolatalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








