Kabak Yemeği (Kabağın Ennn Lezzetli Hali)

Kabak Yemeği (Kabağın Ennn Lezzetli Hali) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 büyük kabak
  • 2 büyük havuç
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı pirinç
  • Yarım limon
  • Dereotu
  • 1 diş küçük doğranmış sarımsak
  • Nane
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı

Kabak Yemeği (Kabağın Ennn Lezzetli Hali) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak ve havucu fotoğraftaki üzere soyacak ile dilimleyelim ince ince doğranmış soğanı, sarımsağı ve havucu zeytinyağı koyduğumuz tencereye alıp, biraz kavuralım.
  2. Daha sonra kabak, pirinç, limon suyu, baharatları ekleyelim üzerine 1 çay bardağı sıcak suyu da ek edip, pişmeye bırakalım.
  3. Pişince altını kapatalım ve minik minik doğradığımız dereotunu da ekleyip servis edelim. Afiyet olsun.

Kabak Yemeği (Kabağın Ennn Lezzetli Hali) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Airfryer Tavuk Kanat
Lazanya
Yumuşacık Zeytinli Poğaça
Pırasalı Börek
Su Koymadan Düdüklüde Tandır Tadında Köy Tavuğu
Lavaştan Tava Böreği
Hdabla | © 2025 |