Tavuk Suyuna Çorba

Tavuk Suyuna Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet sarımsak
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 4-5 adet tavuk
  • 1 tutam kırmızı biber
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam reyhan
  • 1 tutam fesleğen
  • 1 tutam kimyon
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutamdan biraz daha fazla köri
  • Yarım su bardağı şehriye
  • Su

Tavuk Suyuna Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Geniş bir tavada yahut tencerede 1 litre suyu tavuklar koyulur.
  2. Şu an dört kesime bölünür sarımsaklar da soyulduktan sonra haşlanmış tavuğun içine koyulur. Biraz daha haşlandıktan sonra baharatlar eklenir.
  3. Hepsi güzelce piştikten sonra tavuklar çıkartılır. Süzülerek farklı bir tencereye alınır. Suyu az ise biraz daha eklenir. Su kaynadıktan sonra blenderdan geçilir.
  4. Şehriyeler koyulur biraz daha pişirilir ve dinlenmeye bırakılır. Servis ederken isterseniz limon sıkabilirsiniz.

Tavuk Suyuna Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buzdolabında Kalan Sebzeler İle Kızartma Tadında Sebze Yemeği
Hindistan Cevizli Cevizli Vanilyalı Güllaç
Ispanaklı Gül Böreği
Mozaik Pasta
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Çiçek Ekmek
Çikolata Soslu Muhallebi(hepsi ev yapımı)
Hdabla | © 2025 |