Pesto Sos (Tulum Peynirli Ve Cevizli)

Pesto Sos (Tulum Peynirli Ve Cevizli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet fesleğen
  • 2 çorba kaşığı çam fıstığı
  • 7-8 tane cevizin içi
  • 1 çay bardağı zeytin yağı
  • 1 küçük kase tulum peyniri
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz (peyniriniz tuzluysa eklemeyin)

Pesto Sos (Tulum Peynirli Ve Cevizli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fesleğenin yaprakları ayıklanılır ve güzelce yıkanır.
  2. Tüm materyaller karıştırılıp blendırden geçirilir. Sosumuz hazır. Afiyet olsun….

Pesto Sos (Tulum Peynirli Ve Cevizli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Pasta
Rengarenk Arpa Şehriye Salatası
Enfes Tat Portakallı Kurabiye
Tahinli Special Kurabiye
Kayısı Tatlısı (Gün Kurusu) Malatya’mızın Tescilli Simgesi Olan Gün Kurusu
Borlotti Piyazı (Barbunya)
Hdabla | © 2025 |