Kuymak

Kuymak Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı kaşar
  • 3 çorba kaşığı mısır unu
  • 1 su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çorba kaşığı tereyağı

Kuymak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavaya tereyağı alın, mısır ununu ekleyin daima karıştırarak kavurun, unun rengi dönünce sıcak suyu azar azar ekleyin birinci başta suyu çok üzere görünse de çekecektir.
  2. Kıvamı yoğunlaşınca kaşarı ekleyin tuz ekleyin sıcak bir biçimde servis edin. Afiyet olsun.

Kuymak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Makarna Salatası
Pavlova
Kıymalı & Havuçlu Bebek Maması
Pastane Usulü Supangle
Nohut Kraker
Sebzelı Mantarlı Etlı Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |