Pavlova

Pavlova Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet yumurta beyazı
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 3 çay kaşığı nişasta
  • 1 çay kaşığı sirke
  • Bir çimdik tuz

Üzeri için;

  • 1 paket krema
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • İstediğiniz meyveler

Pavlova Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel yumurta beyazlarının üzerin 1 çimdik tuz atıp düzgünce çırpıyoruz.
  2. Daha sonra şekeri ilave edip düzgünce çırpıyoruz.
  3. Parlak bir imaj oluşunca nişasta ve sirkeyi ek edip karıştırıyoruz.
  4. İyice çırptığımız karışımı yağlı kâğıt serdiğimiz tepsiye alıyoruz.
  5. Ortası hafifi çukur olacak formda hal veriyoruz.
  6. 120 derece fırında 1 saat pişiriyoruz.
  7. Piştikten sonra 1 saat fırında bekletiyoruz. Şayet mümkünse bir gece fırında kalsın çok daha âlâ oluyor.
  8. Kremayla pudra şekerini çırpıyoruz.
  9. Ortasına döküp istediğimiz meyvelerle süslüyoruz. Afiyet olsun.

Pavlova Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mısır Ekmeği
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Soslu Islak Kek
Karalahana Diblesi
Labneli Poğaça
2 Kişilik İrmik Helvası Tarifi
Sebzeli Tavuk Yemeği
San Sebastian Cheescake (Bu Tariften Vazgeçemeyeceksiniz)
Hdabla | © 2025 |

betcio tempobet tempobet onwin matadorbet