Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu
Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu Tanımı İçin Malzemeler
- 5 paket vanilya tozu
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 yemek kaşığı un
Üzeri için;
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye 1 litre sütü alıp, içine 1 su bardağı şekeri ilave edip, eritiyoruz.
- 5 paket toz vanilyayı bu süte ek edip, karıştırınız.
- Un, nişastayıda ekleyip karıştırıp, ufak ufak üzeri kaynamaya başlayınca üzeri kabuk bağlamadan alıp, kaselere hisse ediniz.
- Üzerine hindistan cevizi tozuyla süsleyiniz.
Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









