Glutensiz Muzlu Muhallebi
Glutensiz Muzlu Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet muz
- 1 litre süt
- 2 yemek kaşığı mısır nişastası
- 2 yemek kaşığı nohut unu
- 1 çay bardağı toz şeker (ben tozu tatlandırıcı ile yarı yarıya karıştırdım)
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
Üzerine;
- Tarçın
Glutensiz Muzlu Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Muz, 1 bardak süt,nişasta ,nohut unu, şekeri rondoda karıştırın.
- Tencereye kalan süt ile birlikte ekleyin.
- Orta ateşte, göz göz olana kadar karıştırın.
- Soğuyunca buzdolabına, üzerine de tarçın serpin.
Glutensiz Muzlu Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







