Glutensiz Muzlu Muhallebi

Glutensiz Muzlu Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet muz
  • 1 litre süt
  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 2 yemek kaşığı nohut unu
  • 1 çay bardağı toz şeker (ben tozu tatlandırıcı ile yarı yarıya karıştırdım)
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi

Üzerine;

  • Tarçın

Glutensiz Muzlu Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muz, 1 bardak süt,nişasta ,nohut unu, şekeri rondoda karıştırın.
  2. Tencereye kalan süt ile birlikte ekleyin.
  3. Orta ateşte, göz göz olana kadar karıştırın.
  4. Soğuyunca buzdolabına, üzerine de tarçın serpin.

Glutensiz Muzlu Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kefirli Smoothie (Videolu)
Sebzeli Sulu Köfte
Bol Sütlü Güllaç Tarifi
Bamya Çiçeği Çorbası
Ramazan Pidesi
Kahvaltı Menüsü
Hdabla | © 2025 |