Kaşarlı Kekikli Patates Kavurma

Kaşarlı Kekikli Patates Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 orta uzunluk patates
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • Pul biber
  • Kekik
  • Tuz
  • Birkaç dilim kaşar peyniri

Kaşarlı Kekikli Patates Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri soyup yıkayıp küçük küçük zar üzere doğrayalım.
  2. Tereyağ ve zeytinyağı yanmaz tavaya alalım ,erimeye başlayınca patatesi koyup kapağını kapatalım.
  3. Ocağı güzelce kısalım ortada bir karıştıralım, patatesler yumuşayınca kekik, pulbiber ve tuzunu ekleyelim karıştıralım.
  4. Üzerine kaşarı koyup kapağını kapatalım birkaç dakika sonra altını kapatalım, kaşar eriyecektir karıştırıp servis edelim.

Kaşarlı Kekikli Patates Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etsiz Çiğ Börek (Acısız)
Arpa Şehriye Pilavı (Tam ölçü)
Limonata
Kremalı Mantar Çorbası
Boşnak Mantısı
Portakallı Bademli Kek
Hdabla | © 2025 |