Granola
Granola Tanımı İçin Malzemeler
- 15-20 adet hurma
- 15-20 adet çiğ fındık
- 15-20 adet çiğ badem
- 2 adet orta uzunluk muz
- 500 gr yulaf
- 1 yemek kaşığı tahin
- 1 tatlı kaşığı tarçın
Granola Tanımı Nasıl Yapılır?
- Muz, tahin ve tarçını bir kabın içerisinde ezelim.
- Yaptığımız bu karışımın içerisine irili ufaklı doğradığımız kuru yemişleri ve hurmayı ekleyelim.
- Son olarak bu karışıma yulafı ekleyip karıştıralım.
- 180 derece fırında 20 dakika pişirip çıkardıktan sonra dilimler halinde keselim. (pişirme müddeti fırından fırına değişebilir lütfen denetimli pişirelim).
- 1 saat kadar soğuduktan sonra servis edip tüketebilirsiniz.
- Buzdolabında yahut buzdolabına koymadan saklayabilirsiniz şimdiden afiyet olsun 💐.
Granola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











