Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet havuç
  • 4 adet patates
  • Karnabahar
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle materyalleri soyup küçük küçük doğrayıp, yağlı kâğıt koyduğumuz tepsiye serip, kestiğimiz gereçleri üzerine diziyoruz.
  2. Sonrasında muhtaçlık kadar tuz, karabiber, yağ ekleyip harmanlayın.
  3. Önceden ısıttığımız 200 derecedeki fırına koyup pişiriyoruz sonrasında yoğurtla servis ediyoruz. Afiyet olsun 🌸

Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

El Açması Üçgen Mantı (Sinop Mantısı)
İzmir Bomba Böyle Yapılır (Videolu)
Çıtır Tavuk (Dışı Çıtır İçi Sulu)
Kayısı Uyutmasi
Kırma Yeşil Zeytin
Ramazan Pidesi
Hdabla | © 2024 |