Etli Taze Fasülye

Etli Taze Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo taze fasülye
  • Kuşbaşı et
  • 1 tane soğan
  • 1 tane domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Pulbiber
  • 2 su bardağı su

Etli Taze Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Düdüklü tenceremizi ocağa alalım sıvı yağını koyalım, akabinde ince doğradığımız soğanları koyalım, pembeleşinceye kadar pişirelim.
  2. Ardından kuşbaşı etlerimizi koyalım, etin ölçüsü ne kadar isterseniz etlerimizde kavrulunca salçamızı ekleyelim kavuralım.
  3. Ardından taze fasulyelerimizi ekleyip üzerine rendelediğimiz domatesimizi koyalım, tuz ve pulbiberimizi ekleyip suyunuzu koyalım.
  4. Karıştırıp kapağını kapatalım kaynamaya çıkınca 20 dk pişirelim ( fasulyenizin cinsine bağlı kimi fasulyeler geç pişiyor ) 20 dk sonra pişen fasulyemizi servise alalım afiyet olsun.

Etli Taze Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Browni Tadında Akışkan Çikolatalı Kurabiye
Pişmaniye Kurabiye
Magnolia
Borlotti Piyazı (Barbunya)
Mis Gibi Kokan Yumuşacık Poğaça Tarifi
Renk Renk Lezzet Soteli Patates Salatası
Hdabla | © 2025 |