Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • 100 ml krema (yarım kutu)
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) ( bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 2 paket burçak bisküvi
  • 1 kase çilek

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Magnolianın muhallebisi için uygun bir tencereye süt, vanilya, toz şeker, un,yumurta ve sıvı kremayı alalım.
  2. Malzemelerimizi tel çırpıcıyla karıştırarak pişirmeye başlayalım.
  3. Muhallebi yoğunlaşıp göz göz oluncaya kadar karıştırarak pişirelim ve ardından ocağı kapatalım.
  4. Ocakdan aldığımız muhallebimizi derin bir kaba alalım.
  5. Muhallebimiz beklerken üzerine streç sinemayla kapatalım. Böylece üzerinin kabuklanmasını engelleyelim.
  6. Muhallebimiz soguyana kadar çileklerimizi ve bisküvilerimizi hazırlayalım.
  7. Ardından çekilmiş olan bisküvilerimizi tabana yerleştirelim akabinde kuplarımızın kenarlarına dilimlenmiş çileklerimizi yerleştirelim, çilekleri sıraladıktan sonra muhallebimizi bir iki dakika mikser ile karıştıralım pürüzsüz bir muhallebi elde edelim.
  8. Daha sonra kuplarımıza paylaştıralım ben bu ölçüde 8 adet elde ettim.
  9. Paylaştırdığımız muhallebilerin üzerine kalan bisküvilerimizi ek edelim son olarak çilek ile süsledim yapanlara şimdiden afiyet olsun 🌸.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fonksiyonel Kabaklı Muffin Mücver (Glutensiz – Yoğurtsuz)
Kuskus Salatası
Üç Kaşık Tatlısı
Çanak Enginar Dolması
Oğlumun Bebek Mevlit Masası
Sağlıklı Fit Kurabiye
Hdabla | © 2025 |