Tepsi Kebabı

Tepsi Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo orta yağlı kıyma
  • 2 tane yeşil biber
  • 2 tane kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 15 kol maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 2 diş sarımsak

Üzeri için;

  • 1 orta uzunluk domates
  • 3 adet sivri biber

Tepsi Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberleri ortadan ikiye bölüp robottan geçiriyoruz.
  2. Maydanozları elde doğrayıp biberlerin üzerine ekliyoruz.
  3. Sarımsağı da dilerseniz biberler ile birlikte robottan geçirebilirsiniz ,kıymanın üzerine biber ve baharatları ekleyip yoğuruyoruz.
  4. Tepsinin üzerine bir yemek kaşığı salçayı sürüyoruz ve koymayı ekleyip düz taban elde ediyoruz.
  5. Domatesi 8 eşit modüle bölüp biberleri tıpkı formda ikiye ayırıp 250 derece fırında yaklaşık 35 dakika pişiriyoruz.

Tepsi Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Baklava
Kadayıflı Muhallebi (Mısır Unlu Ve Leziz)
Mercimek Köftesi
Balkabaklı Çikolatalı Çörekler
Hazır Yufkadan Kaymaklı Baklava
Çekirdekli Kırmızı Lahana Salatası
Hdabla | © 2025 |