İstiridye Mantarı
İstiridye Mantarı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket istiridye mantarı
- 2 tane kuru soğan
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Üzeri için;
- Taze kekik
- Maydanoz
İstiridye Mantarı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Mantarları yıkayıp kağıt havlunun üzerine koyalım suyu uygunca çekilsin diye.
- Suyu çekilince elinizle dilim dilim yapın.
- Kuru soğanı piyaz doğrayalım tereyağında güzelce kavuralım.
- Mantarlarıda tencereye ekleyelim.
- Üzerine karabiber,tuz ekleyip suyunu çekene kadar pişirelim.
- Servis ederken üzerine, taze kekik yada ince kıyılmış maydanoz serpelim.
İstiridye Mantarı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









