İstiridye Mantarı

İstiridye Mantarı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket istiridye mantarı
  • 2 tane kuru soğan
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Üzeri için;

  • Taze kekik
  • Maydanoz

İstiridye Mantarı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları yıkayıp kağıt havlunun üzerine koyalım suyu uygunca çekilsin diye.
  2. Suyu çekilince elinizle dilim dilim yapın.
  3. Kuru soğanı piyaz doğrayalım tereyağında güzelce kavuralım.
  4. Mantarlarıda tencereye ekleyelim.
  5. Üzerine karabiber,tuz ekleyip suyunu çekene kadar pişirelim.
  6. Servis ederken üzerine, taze kekik yada ince kıyılmış maydanoz serpelim.

İstiridye Mantarı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Kurabiye
Kurabiye Tarzı Kıyır Kıyır Poğaça
Sıkıcık Çorbası (Yöresel)
Fırında Hamsi Buğulama
Ispanaklı Şehriye Çorbası
Közlenmiş Patlıcanlı Salata
Hdabla | © 2025 |