Çilekli Kurabiye

Çilekli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram margarin (oda ısısında)
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı çilek çayı tozu
  • 1 paket çilekli toz puding
  • 2 su bardağı mısır nişastası
  • 1.5, 2 su bardağı un
  • 1 yumurta
  • 1 paket kabartma tozu

Üzerine;

  • Pasta süsü

Çilekli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un ve kabartma tozu hariç öteki materyaller yoğurma kabına alınır ve düzgünce karıştırılır.
  2. Son olarak un ve kabartma tozuda eklenir yumuşak bir hamur elde edilir.
  3. Ceviz büyüklüğünde kesimler koparılır ve yuvarlanır.
  4. Pasta süsüne bulanır.
  5. Dilerseniz piştikten sonra çikolata ile süslenir.
  6. 170 derece ısıtılmış fırında altı kızarana kadar pişirelim. Mis üzere kokus
  7. sizi cezbedecek.

Çilekli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İpeksi Kıvamıyla Kış Kabağı Çorbası
Kabak Helvası (Videolu)
Çikolatalı Borcam Tatlısı
Fesleğen Soslu Kremalı Makarna
Fit Muzlu Kek
Susamlı Mini Kurabiye
Hdabla | © 2025 |