Yulaflı Krep
Yulaflı Krep Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yumurta
- 1 bardak süt yada su (bitkisel sütte kullanabilirsiniz)
- 1.5-2 su bardağı yulaf unu (kendinizde yulafı çekip yapabilirsiniz)
- 1 tutam tuz
- Dilerseniz 1 tatlı kaşığı zeytin yağı yahut sıvı yağ
Yulaflı Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm gereçleri bir kapta topaklanmayacak halde karıştırın.
- Harç çok ağır olursa süt yahut su yahut cıvık olursa yulaf unu eklemeler yapabilirsiniz.
- Isınmış tavada krebimizi gerili önlü pişiriyoruz. Dilediğiniz üzere servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!.
Yulaflı Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







