Yulaflı Krep

Yulaflı Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 bardak süt yada su (bitkisel sütte kullanabilirsiniz)
  • 1.5-2 su bardağı yulaf unu (kendinizde yulafı çekip yapabilirsiniz)
  • 1 tutam tuz
  • Dilerseniz 1 tatlı kaşığı zeytin yağı yahut sıvı yağ

Yulaflı Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri bir kapta topaklanmayacak halde karıştırın.
  2. Harç çok ağır olursa süt yahut su yahut cıvık olursa yulaf unu eklemeler yapabilirsiniz.
  3. Isınmış tavada krebimizi gerili önlü pişiriyoruz. Dilediğiniz üzere servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!.

Yulaflı Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domatesli Acılı Meze
Su Böreği
Dışı Çıtır Simit
Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)
Anneler Günü Poğaçası
Lebeniye Çorbası
Hdabla | © 2025 |